Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dr. Vermes Imre szombathelyi...

Dr. Vermes Imre szombathelyi nőgyógyászról vélemény?

Figyelt kérdés
Minél előbb elszeretnék jutni egy vizsgálatra és nála látok még a héten szabad időpontokat, viszont nem hallottam még róla semmit.

2023. júl. 9. 23:22
 1/2 Soaringsoul válasza:

Ajánlás útján mentem hozzá. Tapasztalatom szerint igen emberséges, türelmes és mindenekelőtt felkészült, tapasztalt szülész, nőgyógyász. Olyan dolgokról tud és tájékoztatott, melyekről más előzetesen vizsgáló szakorvos említést sem tett.

Például a vészes terhességi hányásomra csak ő mondta, hogy van egy új gyógyszer, a korábbi 3 engem vizsgáló szakorvos közül egyik sem említette. Szóval képben van, folyamatosan képzi magát, halad a korral.És még mesélhetnék. Egy szó, mint száz, ami engem illet,csak ajánlani tudom.

2024. jan. 22. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Én meg voltam nála. Hematomat látott, nem mondott semmit. Semmiről nem tájékoztatott. Nem adott ambuláns lapot, EESZT-be és teljesen más dolgot írt be, nem azt, hogy várandósság megállapítása, hanem azt, hogy tartósan gondozott beteg elbocsátása. WTF? Egy db UH képet sem adott, semmit nem mondott, csak leszedett 25 ezer forinttal, persze számla nélkül. Keruljetek messziről.
okt. 6. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!