Volt olyan aki félt mielőtt elkezdte szedni a fog. Gátló tablettát?
tehát, h még nem szedett soha, és félt, h miket okoz benne
remélem érthető
Megmondom őszintén a fog.gátlónál eszembe sem jutott, örültem hogy szedhetem és nagyon vártam hogy leteljen a két hét és szexelhessünk végre.
És nem is volt semmilyen mellékhatása
A nők többsége azért nem fél tőle, mert nem tudják, milyen mellékhatásai lehetnek. Állandóan csak azt magyarázzák, hogy "ezek a mai tabletták már annyira alacsony hormontartalmúak, hogy nincs is mellékhatásuk". Közben meg azért ez igen csak erős túlzás.
Nekem úgy volt, hogy bizonyos okok miatt el kell kezdenem szedni, hát eléggé féltem. De végül úgy alakult, hogy még sem kell.
Tüdőembólia a legrosszabb. De az azért tényleg ritka.
De mondjuk én attól is nagyon félnék, hogy utána nem indul be a peteérés..mondjuk azon általában lehet segíteni.
Szóval igazából arra tényleg viszonylag kicsi az esély, hogy súlyos mellékhatást tapasztalj.
De azért valljuk be az sem kellemes, ha minden hónapban háromszor van fertőzésed (ami ugye szövődményekkel járhat)...
Szerintem nincs gond azzal, ha vki emellett a módszer mellett dönt. Csak jó lenne, ha azért előtte utánajárna, hogy mikt okozhat, és mérlegelne, hogy neki megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!