Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csúnya ha egy nő kopasz?

Csúnya ha egy nő kopasz?

Figyelt kérdés
Betegség miatt megkopaszodott nő külseje visszataszító, kevésbé nőies, esetleg kifejezetten ronda?

2023. júl. 4. 20:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem igen tudja az ember mondjuk az utcán, hogy a másik eppen betegség miatt vagy mi miatt kopasz. Szerintem nem szép, persze betegség miatt megértem, sajnálom nagyon, de akkor sem szép sajnos.
2023. júl. 4. 20:19
 2/22 anonim ***** válasza:
57%
Stílustól függ, egy vagány nőnek lehet hogy jól áll. Aki meg beteg, az nem azzal foglalkozik hogy jaj vajon más csúnyának látja, vagy sem
2023. júl. 4. 20:35
 3/22 anonim ***** válasza:
69%

Valamivel kevésbé nőies, de szerintem egyáltalán nem ronda vagy visszataszító. 24F vagyok és előfordult már, hogy kifejezetten vonzónak találtam kopasz nőt, úgyhogy nem hiszem, hogy túl sokat kéne aggódnod emiatt.

Én azt ajánlom, hogy békélj meg vele és lehetőleg kerüld a parókákat. Sokkal könnyebb lesz így elfogadó partnert találni, akinél nem kell majd azért aggódni, hogy mi lesz, ha majd leveszed előtte a parókát.

2023. júl. 4. 20:35
 4/22 anonim ***** válasza:
33%
Egy férfinak se áll jól, ha nagy lógó melle van.
2023. júl. 4. 20:57
 5/22 anonim ***** válasza:
61%
Szépnek nem szép, de akkor sem szabad így nézni, mert egy betegségről most nem tehet...
2023. júl. 4. 21:30
 6/22 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó, az utcán hogy nézed máshogy? Nem látod, hogy betegségtől vagy mitől kopasz... csak a kinézetét.

De szerintem egy betegségnél ez nem fontos, gyógyuljon meg az illető minél hamarabb, az a lényeg.

2023. júl. 4. 21:46
 7/22 anonim ***** válasza:
54%
5-ös vagyok. Mármint úgy értem, hogy saját magáról nem szabad így gondolkoznia.
2023. júl. 4. 21:46
 8/22 anonim ***** válasza:
41%

Én nagyon izgalmasnak találom a kopasz nőket, persze itt alapvetően a szándékosan kopaszokra gondolok. Betegséget soha nem kívánnék senkinek, és ilyen helyzetben a mielőbbi gyógyulás a lényeg.

Előfordulhat, hogy valaki ennek kapcsán jön rá, hogy jól áll neki a kopaszság, és miután meggyógyult, inkább nem is növeszti vissza. Vagy egy olyan tartós állapotot, mint az alopecia miatti kopaszság, is lehet jól viselni, mint különleges szépséget, arra is vannak példák.

2023. júl. 5. 06:49
 9/22 anonim ***** válasza:
66%

Miert ne lehetne szép?

Van aki nem betegség miatt hanem csak azért mert tetszik neki, így érzi jól magát levagatja kopaszra a haját.

2023. júl. 5. 07:52
 10/22 anonim ***** válasza:
38%

Legtöbb nőnek nem áll jól ha kopasz. Viszont én már láttam több csajt is nullára nyírt hajjal és mivel szép pofijuk volt, úgy (is zárójelben mert hajnal nem láttam milyen) szépek voltak.

Mondjuk egy kövér nő kopaszon nyilván nagyon el

2023. júl. 5. 08:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!