Menzesz alatt strandolók, fürdőzők! Hogyan oldjátok meg az alábbiakat?
Még nem voltam strandon úgy, hogy megvolt, alapból ritkán járok, idén viszont lehet, hogy másképp lesz, emiatt jutott eszembe pár kérdés:
Azt tudom, hogy strandolni csak tamponnal lehet (és mindig cserélni kell a vízből kijövet).
Viszont
1) a strandra odafelé - aki betétet is használ, vagy alapból inkább betétet használ - betéttel mentek, és csak a strandon cserélitek tamponra, vagy eleve tamponnal indultok el otthonról is?
2) Visszafelé, ha már mentek haza és öltöztök, maradtok a tamponnál, vagy hazafelé inkább betéttel mentek ilyenkor?
3) Aki használ tisztaságit naponta, ilyenkor is használja, és a fürdőben kiveszi, vagy aznap inkább nem használtok? Ha használtok, akkor újat tesztek be hazafelé, vagy az marad, amiben oda elmentetek?
Hogyan oldjátok meg?
Köszi a válaszokat :)
En nagy kenyszerbol strandoltam ilyenkor. Mert kulfoldrol hazalatogattam par napra, es pont erre keszultem. Tamponnal indultam el, mert a medencebe nem megyek veres nemiszervvel. A zuhany alatt nem szoktak meztelenul vadul szappanozni magukat a strandon.
A tampont utana cserelem a strand vecejeben. Van kezfertotlenito zselem is. Es fajdalomcsillapitot is elore bevettem, elobb, minthogy igazan fajtam volna. Semmi gond nem volt. Raadasul a viz kloros.
1) Tamponnal mentem, hogy ne ott kelljen tisztálkodnom.
2) Mivel hazamenetel előtt mindenképp cseréltem a vizes tampont, utána már betétet tettem be, mert egyébként nem szeretem a tampont.
3) A tamponhoz mindig használok tisztasági betétet, mert még mindig nem bízok a technikámban, mivel sokszor nincs mód rá, hogy igényesen összehajtsam és eltegyem a bugyimat a (gyakorlatilag tiszta) betéttel, inkább újat teszek be, higiénikusabb érzés, mint hogy azt vegyem vissza, ami egész nap párolódott a ruháim közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!