Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hidegrázás, hányinger?

Hidegrázás, hányinger?

Figyelt kérdés
Már egy ideje gyakran van hányingerem,erősen, és a hasam is fáj (fel vagyok puffadva). Inkább munkában vevődik észre. Sokszor két felső nem elég, annyira ráz a hideg, miközben mindenki más vékonyan van felöltözve. Érdekelni hogy volt e valakinek ilyet tünete, és mi okozta

2023. júl. 3. 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A hidegrázás attól van, hogy nem jó a gyomrod. Érdemes lenne gasztroenterológushoz fordulni, hogy kiderüljön, mi- ezek alapján leginkább stressz, munkahelyi idegesség- okozza, de szervi okokat kell először vizsgálni.
2023. júl. 3. 23:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál, vett vért.

Epe, stressz, idegesség, valószínű ezek közül játszik közre valamelyik

2023. júl. 5. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek igy mind is összefügghetnek, mert nekem napi szinten már eperefluxom van a stressztől, hirtelen idegesség és jön a "löket", epe a számig, és vagy kihányom vagy megemésztem de iszonyatos hasgörccsel. Az epe és a stressz sajnos egymásra teljesen ki tudnak hatni.
2023. júl. 5. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Az epe epekő/gyulladás nélkül is tud ilyen tüneteket produkálni?
2023. nov. 2. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!