Egy hónapban háromszor jött meg. Mi lesz a nyaraláson?
Sziasztok. Az a problémám hogy ebben a hónapban már harmadjára jött meg.
Ez előtt nem volt semmi baj. Június 2.-án megjött (ez még a normális ciklus) Általában kb 6-7 napig szokott tartani a vérzés de most csak 5 nap volt. Nem adtam neki nagyobb jelentőséget. De aztán Június 12.-én újra megjött pedig nem rég lett vége az előzőnek. És ez is csak 5 napig tartott. Most újra megjött Június 28.-án.
Ilyen most fordult elő először. Kb három éve menstruálok. Szerintetek valami baj áll a dolog mögött?
Július 15-18 ig fogunk nyaralni. És ha akkor is ilyen rövid ciklus lesz akkor kb akkor jön meg. Pedig ott még medence is van ( amúgy nem zavarna csak a medence miatt)
Szerintetek mit csináljak?
A válaszokat előre is köszönöm!
"amúgy nem zavarna csak a medence miatt"
Felhelyezel egy tampont, vagy egy intim kelyhet. Probléma?
Ha még soha nem volt ilyen, akkor talán lehet reménykedni benne, hogy nem is lesz többé ilyen. Vagyis, ha júni. 28-án jött meg, akkor júli. 23-án fog legközelebb, és nyugodtan mehetsz úszkálni.
Ha a kettő között megint megjön, akkor lehet, hogy orvoshoz kéne menni ezzel.
Nem lehet, hogy elkezdtél szedni valamit, ami felborítja a hormonháztartásodat?
Ezen a linken azt írják, hogy oka lehet a sok stressz, a nagyon intenzív edzés, vagy a hirtelen súlyvesztés/súlygyarapodás, vagy valamilyen krónikus betegség.
Nem kezdtem el semmit se szedni
Nem edzek intenzíven, Nem hiszem jogy a súlyom változott volna. Most hogy vége a suli ak nem igazán stresszelek, csak most mert megilyedtem hogy mi történik.
Hát remélem nem is lesz többé ilyen.
A válaszokat köszönöm!
Ha ez egyszeri zavar volt, ami simán lehet, akkor nem kell aggódnod.
Ha ismétlődik, akkor valóban fordulj orvoshoz, mert ki kell deríteni, mitől van.
Az akut strandproblémára pedig - ha tényleg pont akkor jön meg újra - valóban a tampon vagy a kehely a megoldás, vagy ha nem akarsz ilyet használni, akkor nem fogsz tudni fürdeni sajnos. Szerintem érdemes kipróbálnod a tampont, nem egy nagy bonyolultság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!