Csaszarmetszes volt és azóta 3honapja szekrekedes utána veres nyalkas szeklet..valaki esetleg volt már ilyen helyzetbe?gasztroenterológia most lesz idopontom..de eddig mindegyik orvos mást mondott!!
Figyelt kérdés
..#terhesség #Veres nyalkas szeklet
2023. jún. 27. 23:44
1/5 anonim válasza:
Gondolom aranyér miatt van. Proktológus csak néhány centit tud benezni. Egy gasztroenterológus végig tudja az egész vastagbelet.
2/5 A kérdező kommentje:
Remélem h az..egyik sebész vegbelrepedes mondot a másik fékelyt..
2023. jún. 28. 06:42
3/5 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt ma ,annyi különbséggel hogy nem vagyok terhes és nem is szültem....
5/5 anonim válasza:
Egyebkent a szekleted amugy nagyon szaraz, kemeny? Mert olyankor nyalkat valasz ki a test, a verzes meg ugyanezert, nem a vastagbeledbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!