Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pcos nők mindenkinek IR van?

Dzseni5555 kérdése:

Pcos nők mindenkinek IR van?

Figyelt kérdés
Mi a különbség az IR és a cukorbetegség között ? Ha valaki IR-es megelőzheti még a cukorbetegséget dietaval es sporttal?

2023. jún. 23. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Az inzulin rezisztenia csak az elhízás egyik velejárója, az elhízást pedig a PCOS miatt felborult hormonháztartás okozza.

Viszont. Egészéges életmóddal le lehet fogyni, és az IR is eltűnik.

Én 135 kilóról fogytam le 60 kg-ra.

Elmúlt az IR, energikusabb vagyok, szebb a bőröm.

Egészséges étrend, sport. Azaz teljes élermód váltás. Ez a titka.

Szóval igen, életmód váltással megelőzhető a cukorbetegség.

2023. jún. 23. 09:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom ez megnyugtató :)
2023. jún. 23. 13:11
 3/5 A kérdező kommentje:
De viszont a petefészek cisztak nem tűnnek el sajnos sosem? Ez nem műtheto vagy bármi más hogy eltűnjön ? Felszivodjon ?
2023. jún. 23. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:

De igen eltűnhetnek, azaz felszívódhatnak. Nekem is volt, nem rég voltam nőgyógyásznál és nincs cisztám.

Ha nem tűnik el, akkor igen műthető.

2023. jún. 23. 13:19
 5/5 anonim válasza:

Kedves válaszoló!

Milyen diétát folytattál? Kifejezetten IR-re valót? Én nem vagyok még elvileg IR-es, de 117 kilómmal küzdök évek óta. Jojó. Szeretnék változtatni, mozgok is, de az étellel mindig meggyűlik a bajom. 2 hónap diéta után mindig feladom. Van valami tipped?

2023. júl. 27. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!