Menstruáció visszahozasa fogamzásgátlóval?
Anno a korhazban a kezeloorvosom+foorvos javasolta hogy kezdjek el fog.gatlot szedni hogy visszaalljon, az akkor mar tobb mint egy éve kimarado menstruációm.
2021 januárjában volt az utolsó, most 23-ban február+márciusban volt valami kis egy napos pecsetelos verzesem.
En az orvosoknak is azt mondtam, hogy várjuk meg amíg a testem kész lesz es magától tudja mi a dolga.
Most viszont elbizonytalanodtam, es szeretnek gyogyszert feliratni.
Ti mentetek at ilyenen? Vegul helyre allt igy?
Vagy ha valakit nem is erint a lkerdes, de kvazi szakertoje a témanak az irhatna;))
+1 pont ha tudsz jo javaslatot kormend környékén esegls szomnahndlkk
Fogamzásgátló alatt nem mentruálsz. Gyakorlatilag nincs ciklusod, csak egy mesterségesen generált valami.
Egyél normálisan, és ha már normális súlyon sem jön meg - nekem 6+ év étkezési zavar után normálisan visszaállt, egyetemi barátnőmnek teljes kivizsgálásra volt szükésge és hormonkezelésre -, akkor kell endokrinológust keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!