El lehet így menni a nőgyógyászatra?
Figyelt kérdés
Sajnos rendszertelen a menstruációm el szeretnék menni a nő gyógyászatra. Csak az a baj nagyon minimálisan pecsételek (vérrögös) (Verhigitot szedek,nem kéne rögösnek lennie)
El lehet így menni? Nem nagyon akarok már vele várni, 17 napja késik a menstruációm. Azóta csak pecsételek. De tényleg éppen hogy pecsételés. Voltam már nő gyógyászaton,de nem említettem még sajnos,hogy nem rendesen jön meg.
21/Nő
2023. jún. 16. 10:29
1/15 anonim válasza:
Mi az hogy el lehet-e? Arra van a nőgyógyászat hogy ha valami problémád van segítsenek. És ez eleggé problémanak hangzik.
2/15 A kérdező kommentje:
1/1 Köszönöm a válaszod.
2023. jún. 16. 10:34
3/15 anonim válasza:
Az a nőgyógyász feladata, hogy segítsen a problémádon, szóval menj nyugodtan, mert pont ez a dolga. (Illetve hidd el, látott ennél sokkal durvábbat is.)
4/15 anonim válasza:
Úgyis évente kell járnod szűrésre, akkor gondolom ismered az orvosod
5/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
(Amúgy amit látsz az nem “vérrög” - ettől függetlenül a rendszertelenség nem jó.)
6/15 A kérdező kommentje:
5/5 Pedig darabosan jön. És sajnos barna is. Sajnos ma nem tudok menni. Így hétfőn tudok menni Nőgyógyászhoz.
2023. jún. 16. 11:49
7/15 anonim válasza:
Igen, azt értem, de az nem olyan “vérrög” mint amire a vérhigítót szeded.
8/15 A kérdező kommentje:
7/7 Persze tudom. Attól nem lehet darabos sőt erősebbnek kéne lennie a mensimnek.
2023. jún. 16. 13:07
9/15 anonim válasza:
Azért jön darabos vér mert az a méhnyálkahártya. Az így válik le. Ez teljesen normális...
10/15 anonim válasza:
Szerintem engedjük el, nagyon nem akarja megérteni. Reméljük majd az orvosnak elhiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!