Szombathelyen állami vagy magán nőgyógyászat?
Több kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban, megköszönöm ha valaki tud rájuk némi infót.
Szoval első vizsgálatom lenne, nemrég vesztettem el. Tudom, hogy ilyenkor ajánlott menni utána egy éven belül, ezt szeretném minél előbb letudni.
Első vizsgálat alkalmából elég úgymond a konzultáció, vagy azért ajánlott egyből megcsinalni a szűrővizsgálatokat is? Főleg amúgy konzultáció miatt mennék, mivel kimondott panaszom nincs.
Eddig a Markusovszkyt próbáltam hívni de nem vették fel egyszer sem. Úgy vagyok vele, ha más nem kifizetem a magánt, eddig Nedeczkyt, Németh Leventét, Ruttnert és Csordás Krisztinát néztem.
Kinek milyen tapasztalata van állami rendelesen vagy magánban az említett orvosokkal? A képzettségüket nem vitatom, de kedvesek/megértőek is, vagy ha államiba megyek ott is normálisan bánnak azért az emberrel? Melyikben kapnék előbb időpontot illetve kb milyen árlistával dolgoznak? (sajnos egyedül a Nedeczkynél találtam árakat)
Előre is köszönöm a segítséget!🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!