Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruaciokor elajulok...

Menstruaciokor elajulok holnap lesz az elso napom de holnap lesz az elso napom a munkaban is. Valami eros gyogyszer amitol jobban leszek van? Nagyon rettegek

Figyelt kérdés

Valami fix gyogyszer kellene. El szoktam ajulni menstruacio elso napjan annyira rosszul vagyok. Mar erzem a rosszulletet, de holnap fog megjonni es pont az elso napom lesz az uj munkahelyemen ami nagyon fontos lenne..tudtok valami gyogyszert amitol jobban lennek? Csak recept nelkulit tudok venni mert reggel mar dolgozok nem tudok orvoshoz menni, hivni sem.

Ulni sem tudok, ha felalok nem tudok kiegyenesedni annyira faj az elso nap..segitsen valaki

2023. jún. 12. 22:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Es nem a hasam faj hanem szo szerint az egesz testem, mindenem..még a mellkasom is
2023. jún. 12. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezen nem fog gyógyszer segíteni, keress egy jó nőgyógyászt, aki nem csak leráz, hogy ez ezzel jár, mert nem, hanem hajlandó kezelni a problémádat. Addig meg vegyél be akármilyen fájdalomcsillapítót és reménykedj, hogy használ. Vény nélkül nem fogsz semmi olyat kapni, ami tuti használ.
2023. jún. 12. 22:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy orvoshoz kellene mennem, de most a holnapi problemat akarom letudni
2023. jún. 12. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
De mitől ájulsz el? Fájdalom, vérnyomás esés, vagy mitől?
2023. jún. 12. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Ha eddig nem találtál rá megoldást most egy éjszaka alatt sem fogsz,de elég nagy lehet a baj.

Egyél igyál rendesen hátha csak ennyi. Amúgy valóban nagyon nem a legjobb kezdés új munkahelyen, és rossz fényt vet majd rád. Ha magyarázkodsz akkor úgy jön majd le , hogy na egy problémás lány. Ha meg csak magadban fordulsz a kintól , akkor meg azt mondják majd , hogy na egy antiszoc.

2023. jún. 12. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ájulós vagyok az első napon. Én azt szoktam csinálni hogy ha már csak egy kis görcsöt érzek akkor beveszek egy Nurofen fájdalomcsillapítót. Az hatni szokott hamar és ha nincs semekkora fájdalom akkor nincs ájulás sem.
2023. jún. 13. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt végül is?
2023. jún. 13. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!