Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vett valaki mostanában Libress...

Vett valaki mostanában Libresse betétet?

Figyelt kérdés

Néha szoktam csak venni (inkább Always-t használok), viszont láttam TV meg internet reklámban, hogy megváltozott. Valami 3-as védelemről szól, nem tudom-ez mi de az biztos hogy elvileg megújult.

Emiatt a kérdés, hogy használt valaki ilyen újfajta Libresse betétet mostanság? Jobb lett vagy rosszabb? Mennyivel másabb mint eddig?

2023. jún. 11. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Én a legolcsóbb sajátmárkás termékeket veszem, azok is ugyanolyan jók.
2023. jún. 11. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
+1 az elsőre :)
2023. jún. 11. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem egy nagy nedvszívó réteg van középen hanem három kisebb így elvileg még nagyobb biztonságot ad. Én a magam részéről az erősebb napokon always a gyengébbeken libresse. Nem is az vele a baj hogy kevesebbet szívna magába csak lassabban és ha nagyon jön... szóval érted asszem. És szerintem pont azért szívja be lassabban mert pamutos ami miatt meg kényelmesebb ugye XD
2023. jún. 11. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Pár éve nagyon szerettem, kényelmes volt és nem àztam át. Aztán kitaláltak egy dizájnt hogy követi a test vonalát, így a hátsó részből igencsak kisportoltàk az anyagot. Jelenleg visszatértek a régi gyártási módhoz, azóta ismét gyakran veszem. Szóval jobb lett, mint volt.
2023. júl. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!