Vett valaki mostanában Libresse betétet?
Figyelt kérdés
Néha szoktam csak venni (inkább Always-t használok), viszont láttam TV meg internet reklámban, hogy megváltozott. Valami 3-as védelemről szól, nem tudom-ez mi de az biztos hogy elvileg megújult.
Emiatt a kérdés, hogy használt valaki ilyen újfajta Libresse betétet mostanság? Jobb lett vagy rosszabb? Mennyivel másabb mint eddig?
2023. jún. 11. 09:35
1/4 anonim válasza:
Én a legolcsóbb sajátmárkás termékeket veszem, azok is ugyanolyan jók.
3/4 anonim válasza:
Nem egy nagy nedvszívó réteg van középen hanem három kisebb így elvileg még nagyobb biztonságot ad. Én a magam részéről az erősebb napokon always a gyengébbeken libresse. Nem is az vele a baj hogy kevesebbet szívna magába csak lassabban és ha nagyon jön... szóval érted asszem. És szerintem pont azért szívja be lassabban mert pamutos ami miatt meg kényelmesebb ugye XD
4/4 anonim válasza:
Pár éve nagyon szerettem, kényelmes volt és nem àztam át. Aztán kitaláltak egy dizájnt hogy követi a test vonalát, így a hátsó részből igencsak kisportoltàk az anyagot. Jelenleg visszatértek a régi gyártási módhoz, azóta ismét gyakran veszem. Szóval jobb lett, mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!