Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek volt már ilyen hüvely...

Kinek volt már ilyen hüvely problémája? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ég néha a hüvelyem és olyan érzés mintha menstruálnék. Rákszűrésen nem voltam még, de csináltak hüvely és hasi ultrahangot. Betadine hüvelykúpot ajánlottak, hogy biztos fertőzés. De én nem hinném, hogy ez fertőzés. Arra gyanakszom, hogy allergiás lehetek tusfürdőre, öblítőre..stb..Szerintetek is lehet, hogy csak ennyi a gond? Kétségbe vagyok esve, hogy milyen súlyos bajom lehet..Mert mostanában odafigyelek, hogy ne jusson be oda semmi, de akkor is előjön néha a probléma. Már unom a kúpozgatást és, hogy így kell élnem..

(23 éves vagyok és nem élek szexuális életet!)

Ja és fontosnak tartom megjegyezni, hogy menstruáció alatt ez nincs. Illetve most jó ideig nem is volt, de most újra előjött. Mikre utalhat ez? Milyen bajokra?

Egész életemben érzékeny volt a hüvelyem mert pl szobabicikli is bántotta, de azért ez sok..

Volt már valakinek ilyen?

23/N

2023. jún. 10. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fertőzésre nem Betadin kúpott adnak az orvosok, mert az nem szünteti meg a fertőzés valódi forrását, csak kitakarítja 1 alkalommal a hüvelyt, de a forrás megmarad. Rendszerint műtétek előtt adják, különösen akkor amikor egészségügyi küretet alkalmaznak, és mintát akarnak venni a műtéttel kinyert kotorékból, vagy AB, vagy méhen belül elhalt magzat esetébeni műtétek előtt.
2023. jún. 10. 15:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne házilag, hallomásból, internetről olvasott dolgokat stb. akarj használni valamit, hanem orvosi felírásra, vagy ha nem vagy elégedett az orvosoddal, mert nem eredményes a kezelése, akkor cseréld le és keress mást.
2023. jún. 10. 15:52
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
én így jártam amikor koszos zöldséget használtam és összeszedtem egy fertőzést, azért égett. Én sem élek szexuális életet ...
2023. jún. 10. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 tipikus pasi, nem tudja elképzelni, hogy egy nő 20 felett érintetlen és romlatlan lehet.
2023. jún. 10. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:
te mit kapsz?
2023. jún. 10. 16:09
 6/11 anonim ***** válasza:
A hüvely szárazsága is okozhat ilyen érzékenységet. Juvita hüvelygélt tudom ajánlani, drogériában kapható. Egy próbát megér. Én este, tusolás után az ujjamra szoktam nyomni belőle egy lencsénnyit és azzal bekenem kívül-belül. Jó cucc.
2023. jún. 10. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, és jól gondolhatta az orvosod, hogy bakteriális hüvelyfertőzés, vagyis pontosabban mondva: bakteriális vaginózis lehet. Nem egyszerű elmulasztani, vmikor teljesen tünetmentes, aztán hirtelen megint jönnek a tünetek.
2023. jún. 10. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
A Betadin kupot kizarolag elso lepesnek adjak, mert ugyan fertotlenit, de jol ki is szarit, es ezutan kell a huvelyflorat helyreallitani tejsavval.
2023. jún. 10. 19:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt mindenkepp egy felborult egyensúly idézi elő. Annak mi lehet az oka? A dokinak ezt kell megállapitania. Namost ez nem lesz neki sem egyszerű. A flórának lehet hozzá köze, de lehet más is a háttérben. Ha van erre keret és nem akarsz gyógyszert hasznalni akkor en tudok egy módszert ami termeszetes. Lehet egy ilyennel is próbálkozni, mielőtt gyógyszerrel össze vissza próbálkoznak, mert valljuk be doki sem tudta elsőre mert ha tudta volna már elmúlt volna. Nos ha erdekes rámírsz egy üzenetben.
2023. jún. 11. 06:36
 10/11 anonim ***** válasza:
29%
Hogyhogy nem élsz szexuális eletet? Tan faból vagy te?
2023. jún. 11. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!