Kinek volt már ilyen hüvely problémája? Mi lehet ez?
Pár hónapja ég néha a hüvelyem és olyan érzés mintha menstruálnék. Rákszűrésen nem voltam még, de csináltak hüvely és hasi ultrahangot. Betadine hüvelykúpot ajánlottak, hogy biztos fertőzés. De én nem hinném, hogy ez fertőzés. Arra gyanakszom, hogy allergiás lehetek tusfürdőre, öblítőre..stb..Szerintetek is lehet, hogy csak ennyi a gond? Kétségbe vagyok esve, hogy milyen súlyos bajom lehet..Mert mostanában odafigyelek, hogy ne jusson be oda semmi, de akkor is előjön néha a probléma. Már unom a kúpozgatást és, hogy így kell élnem..
(23 éves vagyok és nem élek szexuális életet!)
Ja és fontosnak tartom megjegyezni, hogy menstruáció alatt ez nincs. Illetve most jó ideig nem is volt, de most újra előjött. Mikre utalhat ez? Milyen bajokra?
Egész életemben érzékeny volt a hüvelyem mert pl szobabicikli is bántotta, de azért ez sok..
Volt már valakinek ilyen?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!