Fehér folyás ellen van valami a DM üzletben?
Nekem is volt hasonló. Visszamentem a dokihoz aki azt mondta, hogy már nem lát semmilyen betegséget. Egyszerűen sok a folyásom, ennyi. Ez ellen pedig tisztasági betét.
A folyás amúgy is normális és természetes jelenség, még jó hogy van. Ha nem lenne az nagyobb baj lenne.
"Fehér folyás ellen van valami a DM üzletben?"
Persze, tisztasági betét.
#6 én minden nap tisztaságit hordok, semmi bajom nincs vele. Való igaz tangához kényelmetlen, de egy klasszikus szabású bugyinál észre se veszed hogy amúgy ott van. Nem olyan nagy és vastag, mint egy szárnyas betét.
De én még mindig azt javaslom, hogy menj vissza az orvoshoz (igen, olvastam hogy 3 hét), ismételjétek meg a vizsgálatot és mond el a panaszod. Legrosszabb esetben levetet még egy vizsgálatra való mintát pluszba, hogy megnézzenek néhány dolgot amit amúgy nem szoktak. Ha meg ott vagy kérdezz rá, hogy ez a tapasztalt folyás normális-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!