Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt aki ilyennel szenvedett?

Van itt aki ilyennel szenvedett?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ma óta rettenetesen fáj a hasam alja ha pisilek, és most buta kifejezés lesz,( de a psilis után csikizős érzést érzek a holyagomba)

Na de mostanra véres a WC papír, a törlés után.

Ilyenem még nem volt,

Maga a felfázást tudom hogy milyen, mert tapasztaltam én is, és sűrűbben volt.

De ez más, holnap hívom fel a nőgyógyászatot, hátha kapok időbe időpontot.

Már igazság szerint reggel ezzel keltem hogy rettenetesen fáj, és a pisilés maga nem fáj, hanem a vége felé, ahogy kiurul a pisi azonnal csikis érzés jön, és közvetlen nyilal bele.

Aggódom hogy valami komolyabb baj van, igaz császárral szültem a kisfiam, amit elcsesztek a varrás során,

Állítólag a húgyhólyagom hozzá varták valamihez 😅

Nem fejeszte ki magát a doki mikor szülés után 6 héten kellett vissza mennem.

Na de nem is húzom tovább.

Meghallgatok bármit. :)

Köszönöm szépen.

2023. jún. 6. 21:17
 1/1 anonim ***** válasza:
50%

huh...hat ha valamihez hozzavartak.

Egyebkent nekem sima valamilyen fertiz3snel (kezdodo fwlfazas, huvelygomba) is volt ilyen erzes amit irsz. Utana .indig valami kezelwa lett a vege vagy atment rendeswn surva holyaghurutba.

2023. jún. 6. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!