Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció nyaralás alatt?

Menstruáció nyaralás alatt?

Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk a jövő hónapban. Eléggé hosszú az út 16 óra minimum. Fogamzásgátlót szedek. Pont a nyaralás közepén kellene az egy hét szünetet tartani. Nem szeretném, hogy ott vagypedig az hazafelé úton jönne meg. Arra gondoltam, hogy nem tartok szünetet...
2023. jún. 6. 05:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos evvel azt érheted el, hogy „bezavarod“ az egészet!
2023. jún. 6. 07:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd át a gyógyszered betegtájékoztatóját. Az enyémben van infó arról, hogy szünet nélkül hogy lehet szedni (ebben az esetben jelentkezhet barnás pecsételő vérzés) vagy hogy lehet tolni (ezt mondjuk hamarabb kellett volna elkezdeni)
2023. jún. 6. 07:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Két három nappal kellene tovább szednem ahogy így szamolgatom. Sosem szedtem meg fogamzásgátlót azért értetlenkedek.
2023. jún. 6. 07:14
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Olyan nincs hogy 3 nappal szeded tovább. Ha tovább szeded, akkor egy teljes ciklussal szedd, így egy vérzés kimarad.
2023. jún. 6. 08:14
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2023. jún. 6. 08:39
 6/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha egyforma az összes szem egy hónapban, akkor nyugodtan szedhetsz a következő haviból

+3-at és a következő hónapban annyival kevesebbet, vagy nem tartasz szünetet most egyáltalán. Semmi baj nem lesz.

Ha nem egyformák, akkor nem tudom.

2023. jún. 6. 12:03
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Miért, akkor mi történik, ha épp megjön? Nők százai utaznak 20-22 órákat úgy, hogy menstruálnak éppen.

Komolyan nem értem. Helyette összekavarod a hormonrendszeredet, aztán csodálkozol, ha aztán meg mondjuk 2 héten át pecsételgetsz - vagy vérzel.

2023. jún. 6. 14:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Utolsó! Tavaly ezt az utat megjarram. Az út melletti mosdók olyanok amilyenek... Két gyerekre pedig éjszaka óránként nem csapkodhatom a kocsiajtot.
2023. jún. 6. 20:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert esetleg szarul van ilyenkor a kérdező ? Hány , görcsöl, hasmenése van?

Komolyan nem értem meg, hogy nőként így kell leszólni a másikat.

Kérdező , szedj két havi gyógyszert egymás után . A betegtájékoztatóban erről tuti van info. Anyum is mindig ezt csinálta anno .

2023. jún. 9. 06:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, áttanulmányoztam. Szünet nélkül kell folytatni.
2023. jún. 9. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!