Egy nap csúszás mennyire vágja haza a hormonokat?
Egészségügyi okokból fog.gátlót kell használnom (gyűrű) és reggel telefonon szerettem volna feliratni ahogy eddig. Közölték, hogy e-mailben kell intézni. Direkt rákérdeztem, hogy még ma meg tudják -e írni úgy is vagy inkább menjek be. Megírják.. lediktálta az e-mailt és nemrég kaptam választ, hogy nem oda tartozok, majd hétfőn felírják
Meghalt a háziorvosom tavaly és káosz az egész azóta.
Ilyenkor meg már a jó isten se talál se szakorvost se asszisztenst. Vasárnap kellene a gyógyszer.
Ez mennyire fogja tönkretenni a beállt "ciklust"? Nem bírom ki megint a cisztákat meg az egy hónapos vérzést és egyéb dolgokat .. így is nagyon nehéz helyzetében vagyok anyagilag, nem tudok ismét többszázezret kivágni az ablakon mire kezdenek velem valamit...
Egy nap kimaradás nem fog jelentős hatással járni.
Mondjuk tanulság, hogy ilyennel az ember ne várjon az utolsó napig, mert közbejöhet valami és akkor borul a menetrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!