A menstruációt be tudom folyásolni valamivel,hohy késsen,vagy hamarabb jöjjön meg?
Első családi nyaralásunk lessz és pont azon a héten kell megjönnie,amikor a nyaralás közepén vagyunk, tenger is lessz.
Mindig 28 napra jön max 1 napot csúszik..
A gúnyolódós embereknek lapozzanak!!!!!
Előre is köszönöm.
ON: Nem tudod. Ha van rá affinitásod, használj tampont.
OFF: ha nem akarsz támadási felületet adni, akkor használd rendesen az igekötőket (tudom-e befolyásolni: nem elváló igekötő - és nem, nem vagyok nyelvtann*ci, de az ilyesmit tényleg fizikai fájdalom olvasni, bár itt a gyk-n rengetegen használják rosszul) és gondold át a biológia alapjait!
Az utolsó előtti hozzászólónak csak annyit hogy nem helyesírási javítást kértem, hanem tanácsot.
Ha nem vették fel egy iskolába mint tanár akkor ne máson adja ki a haragját... remélem bolldog hogy most valakit ki tudott javítani,és most akkor maga a világ leg okosabb emberi lénye!!!
3. És akkor még a 'lessz' nem is került terítékre... És az ilyenek pótvizsga helyett tengerre mennek - ez a gond.
Kérdező, vásárolj be előre - úszótampon, uszodatapasz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!