Félek meghalok vagy bajom lesz az Escapelle nevű esemény utánitól?
Ha balesetek vannak akkor illene megtanulni rendesen védekezni!
Én az escapellésemmel éppen most veszekszek, mert a holnapi matek témazáróra kéne tanulnia...
Minden baj :) ha fogamzásgátlót szedsz = miért teszed tönkre magad hormonokkal, ha gumit használsz = felelőtlen vagy mert kiszakadhat, ha észreveszed, hogy baj lett és cselekszel = miért nem szülöd meg, ha megszülöd = felelőtlen vagy miért szülted meg.
Mi nők, akik tudjuk mennyi mindennel jár ez az egész, mikor fogunk már össze tartani?
Miért kell bántani a másikat?
Ha párommal orrba szájba b**nánk védekezés nélkül (már bocsánat) aztán megszülném anyámékhoz a gyereket és várnám, hogy majd eltartsák őt is, én meg nem tudom megadni amit szeretne, akkor azt mondom szólj be. Én csak egy fiatal lány vagyok, régóta együtt vagyunk a párommal mindig is védekeztünk (volt idő még gyógyszerrel, de sajnos le kellett raknom/azóta gumival) sosem volt baj ezzel, most lett, más leszarja én nem. De írjátok le akkor ti mit tettetek volna másképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!