Kismellű vagyok, szinte ugyanígy néz ki a mellem, mint a képen. A mellbimbóm beleolvad a mellembe és csak akkor domborodik ki, ha pl fázom, de ilyenkor maga a mellem is kikerekedik. Miért van ez, hogy inger hatására változik a mellem? Még fejlődőkorban vagyok, van rá esély, hogy egyszer végleg kerek legyen?
Aszongy szinte ugyanígy néz ki, kismellű, meg a mellbimbó beleolvad...
Ezzel szemben a linkelt képen meg oldalról nézve egy átlagos mellű nő, és majd kiüti a szemem a káddugó méretű csúcsos mellbimbó.
Szóval vagy a leírás, vagy a kép rossz.
2023. máj. 20. 08:51
2/14 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem is ilyen
2023. máj. 20. 08:52
3/14 anonim válasza:
Ilyen a feleségemé is. Ez így jó ahogy van.
2023. máj. 20. 09:12
4/14 anonim válasza:
Mekkora pontosan a melltartó méreted?
Egyébként ez sztem kifejezetten szép ;)
2023. máj. 20. 09:13
5/14 A kérdező kommentje:
Sajnos jobb képet nem találtam, ezért írtam bele a hastagbe, hogy hegyes mell, mert szerintem a mellformámra ez az elnevezés illik a legjobban. A melltartó méretem talán 80A, de L-es toppot szoktam hordani
2023. máj. 20. 09:20
6/14 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi, mint a képen, b-s méret, nem mondom, lehetne szebb is, de eddig még senki (mármint férfi) nem mondta, hogy ezzel gond lenne.
2023. máj. 20. 09:58
7/14 anonim válasza:
Gondolom fotót nem mersz küldeni!?
4-es vagyok
2023. máj. 20. 12:13
8/14 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért törölték a mellműtét veszélyére figyelmeztető hozzászólásomat!
Ráadásul megdicsértem a kérdező mellét, hogy pont az ilyen típusok az eseteim.
2023. máj. 20. 13:52
9/14 anonim válasza:
Teljesen jó a melled! Nem minden nőnek kifelé áll a mellbimbója izgatás mentes vagy fázás nélkül, de ezzel sincsen semmi baj!
2023. máj. 20. 14:11
10/14 anonim válasza:
Ja és hogy ebből kerek mellforma legyen természetes úton, arra nem sok esély van. Fogadd el és szeresd így őket, s akkor majd találsz valakit, aki hasonlóan érez! 🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!