Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges terhesség fennálása...

Lehetséges terhesség fennálása ezek után?

Figyelt kérdés

Elnézést ha paranoid a kérdés.

Ovuláció utolsó napján sajnos a kiszakadt óvszer hatalmas riadalmat okozott. Nem írtak ki esemény utánit mondván, hogy ahhoz már késő van mivel még tart az ovuláció elvileg.

2 hét után megjött a menstruációm, igaz 2 nappal ahogy kellett volna, a ciklus idő így 25 nap volt.

3 nappal a vérzés előtt még megcsináltam egy tesztet, negatív lett.

Lehetséges hogy terhesség álljon fenn a következő hónapban? Csak mert hallottam ilyen terhesség alatti "fantom vérzésről", ami sokszor becsapja a nőt hogy nem terhes, aztán mégis.

2023. máj. 19. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a teszt negatív, akkor nem.
2023. máj. 19. 13:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam hogy mielőtt megjött, előző este barnás folyás volt 1x. Néha volt már ilyen máskor is, de remélem nem beágyazódási dolog.

A másik meg hogy az eset óta egyátalán nem éltem nemi életet.

2023. máj. 19. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Beagyazodasi vérzés nem akkor lett volna és nem is nagyon létezik a nodokim szerint. Én ismerek olyat akinek "megjött" terhesen. De a teszt kimutatja ilyenkor ha terhesség van.
2023. máj. 19. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Beágyazódási vérzés egy kamu, szóval ezt engedjük el, olyan meg nincs, hogy nem írnak ki esemény utánit. akkor el kell menni másik orvoshoz.
2023. máj. 19. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:

4

Pedig nem írtak ki, 2 megyei sürgősségit is bejártunk. Mindkét helyen azt mondták, hogy az esemény utáni tabletta nem használ ovuláció alatt. Plusz még le is csesztek hogy milyen felelőtlen vagyok (???).

2023. máj. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!