Már második alkalommal marad ki a menstruációm? Ez korai menopauza?
Amúgy is 30-36 napos szokott lenni, de a múlt hónapban 49 nap volt, most meg itt vagyok az 57. napon és bár az ilyenkor szokásos tünetek megvannak, vér sehol. Múlt hónapban antibiotikumot szedtem, nem tudom számít-e.
De nagyon megijedtem. Sokszor szédülök is, félek hogy ez korai menopauza.
Az orvos még nem tudott fogadni, csak a jövő héten tudok menni.
Tapasztalt valaki hasonlót? Terhes nem vagyok, ez biztos.
Gyógyszer befolyásolhatja a dolgokat, de hány éves vagy hogy menopauza gondolata feljön?
Volt még antibiotikumon kívül más gyógyszer? (Esemény utáni vagy szteoridok) Hízás-fogyás az utóbbi időben? Stressz?
A tünetekhez kiegészítő:
Fejfájás, szédülés, levertség, fáradékonyság, fokozott izzadás, mellfeszülés, folyadék visszatartás (ödéma), hízás, fogyás, belassult gondolkodás, memória zavar, hangulat ingadozás, nyaki szorító érzés, depresszió, nyugtalanság, alvászavar (túl sok-túl kevés, nem kielégítő) fokozott szőrösödés (áll,-mell,-kar) hajhullás vagy száraz töredezett haj, látás romlás, koncentráció zavar, nyirokcsomó duzzanat (nyak, hónalj) éjszakai izzadás, extrém szomjúság érzés..
A nőgyógyász két hét múlva tud fogadni, előbb nem. Oltást nem kaptam, a munkát próbálom nem stresszesen felfogni, mert úgysem tudom jobbá tenni, akkor mit idegesítsem fel magam? Persze, néha stresszelek. Covidos két éve voltam.
Szédülni szoktam, meg sokat vagyok fáradt, de ezzel a környezetemben mostanában mindenki így van. Más nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!