Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rengeteg töredezett hajszálam...

Rengeteg töredezett hajszálam van de ha a törésig vágatnám le, akkor kb a nyakamig érne a hajam, most a lapockám alatt van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vágasd le, ha ettől lesz egészséges. Majd visszanő. És keress olyan sampont meg balzsamot, ami segít megakadályozni a későbbi töredezést.
2023. máj. 17. 08:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Le kell vágni, más megoldás nincs.

Aztán megfelelően ápolni.

2023. máj. 17. 08:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Növeszteni szeretném:(

Van olyan módszer elvileg ami az egész hajhosszról levágja a töredezett részeket, erről tudtok valamit?

2023. máj. 17. 08:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Azzal a géppel csak elvékonyítod a hajadat és nem lesz szép.

Én a helyedben levágatnám annyit amennyit kell, majd ha tényleg komolyabban szeretnél odafigyelni a hajadra, első sorban belsőleg változtatnék (fehérje dús életmód, plusz akár vitaminok stb.), hiszen kenhetsz te külsőleg bármit a hajadra, ha pl. vitaminhiányod van.

Illetve a hajvégedre mindennap használhatsz hajolajat, ez segít hogy annyira ne száradjon ki és törjön meg a külső hatásoktól.

2023. máj. 17. 08:42
 5/9 A kérdező kommentje:

#4 már változtattam egyébként belsőleg, elkezdtem hajvitamint szednu, és Omega 3 vitamint. Szerintem egészségesen érkezek, vagyis úgy gondolom, nincsen tápanyaghiányom.

Hajvégápolót/ hajolajat is használok.

Így még menthető az állapot? Mert vannak egészséges hajszálaim is egyébként..

2023. máj. 17. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha csak a haj vége lenne kicsit seprős, arra vannak mindenféle pakolások; bár ott is az olló a legideálisabb megoldás. De neked már hosszasan meg vannak töredezve. Ha nem vágatod le - és pluszban kezded ápolni (ahogy fentebb írták, nem csak külsőleg, hanem belsőleg is) -, úgy tovább fognak repedni a szálak.
2023. máj. 17. 08:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Le kell vágatni addig, míg törik, ennyi.
2023. máj. 17. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Samponos mosás helyett szőrkefével keféld a hajad (és a fejbőröd), naponta legalább kétszer, alaposan, 5-10 percet és a kefét mosd ki. Ugyanis a zsírmentesített haj töredezik.
2023. máj. 17. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Vágasd le. Nagyon igénytelen látványt nyújt a 10-20 centire feltört haj. Középiskolában volt egy osztálytársam, ő sem vágatta le, mert növesztette. Hát undorító volt a vége, matt és szöszös. Inkább vágasd le.
2023. máj. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!