Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gomba okozhat zöld váladékot...

Gomba okozhat zöld váladékot a hüvelyben és sárga folyását?

Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál vett le kenetet. Labor leleten csak a Candida szerepel meg hogy gyér hüvelyflóra de amikor meg vizsgált csúnya zöld váladék volt a hüvelyemben. Most nem értem mi a bajom és minden kezelés nélkül haza lettem küldve szerdáig mind ez múlthet kedden volt. Azóta néztem a Google-t azon meg egyéttelműen azt írja hogy Trichomonas fertőzésre utal a zöld-sárga folyás. TB alapon egyáltalán nézik ezt vagy csak sima gombát nézetet az orvos? Mit tehetek most? Milyen kezelés várható?
2023. máj. 14. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Zöldes elszíneződés egyértelműen bakteriális tevékenységre utal, valami enyhe vérzés miatt a hemoglobinnak a zöld biliverdinre való bomlását jelzi, ez bakteriális tevékenység.
2023. máj. 14. 15:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszod. Gondolom ez komoly bajt jelent :(
2023. máj. 14. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!