Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki segítsen, ugye nem...

Valaki segítsen, ugye nem lehetek terhes? Hosszú lesz.

Figyelt kérdés

A múlt hónapban antibiotikumot szedtem, a fogamzásgátló mellett. Akkor óvszerrel védekeztünk. Utána meg is jött, bár kevesebb volt a vérzés csak 3 nap és olyan barnás inkább. Úgy éreztem mintha abban a hónapban ki is ütötte volna a gyógyszert.

Azóta ugye eltelt egy hónap, a 4 napos szünetben, mindig a 4.nap szokott megjönni, ami ma van. De eddig semmi. Csak enyhe görcsölés néha. A hónap közepén volt egy szexuális kapcsolatom előtte nap egyszer ment a hasam. A nőgyógyász azt mondta ez nem okoz problémát, ettől függetlenül másnap megszakítással voltunk együtt kétszer. Azóta nem éltem nemi életet.

Viszont nem értem miért nem jön most meg?!

Holnap kezdeném az új levél gyógyszert és most nem tudom mi legyen. Járt már valaki hasonlóképp? :(

2023. máj. 7. 14:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdd el holnap, és vegyél egy ilyen korai terhességi tesztet. Nem tartom valószínűnek, hogy az vagy, szerintem csak az antibiotikum zavarta össze.
2023. máj. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!