Hüvelygombám van, és így vesztettem el a szüzességem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 hete vesztettem el a szüzességem a barátommal. Mielőtt lefeküdtünk borotváltam lent, akkor utána éreztem hogy mintha kicsit viszketne és szárazabb lenne a nemi szervem kívül. Azt hittem a borotválkozás miatt van. Nem sejtettem, hogy gomba, mert folyásom nem volt, most is nagyon kevés van, inkább csak kívül viszket. Orvos megállapította, és írt is fel rá gyógyszert. De így feküdtem le a barátommal… mit tegyek? Van rá esély, hogy ő is elkapta? Kb 2 percig volt gumi nélkül ameddig átszakította, utána gumival folytattuk. 19/L2023. máj. 7. 02:35
1/2 anonim válasza:
Igen, és ha nincs ő is kezelve, visszafertőzhet.
2/2 anonim válasza:
Igen, 2 perc is elég, barátod is fertőzött lett. De ez nem olyan nagy para: canesten krémmel kenje 4x naponta egy hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!