Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 éves lány vagyok és nagyon...

20 éves lány vagyok és nagyon kicsik a melleim, mit csináljak? Nagyon bosszant

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz csinálni, várd h nőjjön... vagy sportolj és akkor izmosodik
2008. dec. 29. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem is ez az érzésem volt,köszi
2008. dec. 29. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hát szerintem nem sokat tehetsz sajna, ilyen alkat vagy (ahogy én is).

Ha túl vékony vagy, esetleg szedj fel pár kilót (persze egészségesen és sportolj is mellé); hordj olyan ruhákat, amik kiemelik a mellet, pl. mell alatt vágott ruhák, szivacsos melltartó, magasan záródó felsők.

Én nem javasolnám a műtétet, a legtöbbön nagyon látszik, hogy nem természetes, meg ugye pár évente újra kell csináltatni, ami azért nem két fillér.

Ja és a mell még nagyon sokat fog változni; ha majd szoptatsz, lehet, hogy megnő: egyik ismerősöm is így járt, és megmaradt szép nagynak a melle. :)

Addig meg élvezd ki, hogy nagy melegben nem kell melltartót hordanod, és minden ruhából kapsz jó méretet!

Üdv, egy sorstársad

2008. dec. 29. 17:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen igen vékony alkat vagyok de majd kialakul még remélem ,még csak 20éves vagyok .
2008. dec. 29. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennek is vannak előnyei. Nem lötyög ha futsz, nem izzad be alatta, nem kell óriás kosarakat magadra aggatnod, ki tudsz menni az utcára melltartó nélkül is.

Amúgy meg ott a push up melltartó, csodákra képes.

Ha majd szoptatsz könnyebb lesz és általában a kisebb mellekben több tej van. Míg a nagy kerek duci mellekből alig jön vmi. Persze van kivétel.

Ne bosszantson. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy. A sport az jó dolog, nem csak a mellednek, hanem a testednek, lelkednek, egészségednek is.

Aztán lesz majd egy férfi akinek így kellesz ahogy vagy, mert ez vagy te és nem más.

Addig is kitartás!

2008. dec. 29. 17:57
 6/7 anonim válasza:
100%

Szia

Ne aggodj hogy kicsi a melled nagyon sok férfinak ez jön be, de tényleg :)

Én is jobban szeretem a kis mellü lányokat

Üdv, egy fiú:)

2008. dec. 29. 20:34
 7/7 anonim válasza:
67%

A kicsi jó. Nem fog lógni idősebb korodban, nem feltétlen kell melltartó, és nagyon zavaró tud lenni ha annyira nagy hogy már nem tudsz mit kezdeni vele.

De te azt írtad hogy nagyon kicsik. Nos ha tényleg nagyon nagyon picikék, és annyira, hogy ruhán át alig látszik, én javaslom a műtétet. Nem kell hatalmas, bálna méretűt csináltatni, csak egy kis csinosat.Azokon annyira nem is látszik, hogy mű. Szerintem:)

2008. dec. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!