Az útóbbi időben több gyógyszert is kellett szednem. Ez a szörnyen érzékeny bőrömön is kijön. A gátamon hosszanti repedések jelentek meg. Milyen krémet tudok rá használni?
NEM. KERESS MEG egy MÁSIK ORVOST, mert itt valami nagyon nem stimmel a kezeléseddel.
Ha meg a gáttájékon repedezik a böröd, az vagy valami nemi betegség, vagy ekcéma, de egyik sem kezelhetö házilag.
Olyan gyógyszer nincs, ami "kikezdi" a gátat, föleg, hogy a kérdésed szerint "szedned kellett", ami szájon át történö használatot jelent.
A gátnak akkor sem ártanak gyógyszerek, ha több évig szedsz akármiket is, szóval hülyeség, amit állítasz.
A kórtörténetedet nem kell leírni, hanem egy normális orvosnak mondani el.
Egy megbízható orvos megfelelöen tud kezelni, HÁZI MÓDSZER NINCS!
Nem csak szájon át szedendő gyógyszert alkalmaztam. Nem értem, ezen miért kell veszekedni^^' Csak tudom...
Az orvosom maga mondta képzeld el. Szörnyen gyenge és érzékeny a hüvelyem, bőröm, mindenem. A rengeteg vizsgálat, mintavétel, kacsázás és gyógyszer (nem csak szájon át) kikezdte.
A CapsLock-ot pedig nyugodtan kikapcsolhatod. A mondandód nem lesz erősebb tőle.
Méregdrága magánorvoshoz járok, minden szavában bízom, csak dícsérni tudom. Eddig mindenből kigyógyított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!