12 napja van meg, 6 napja "csak" barnás folyás. Ez mennyire normális? Milyen okai lehetnek?
Rákerestem külön az elhúzódó menstruációra, meg a barnás folyásra (olyat nem találtam, ami a kettőt vegyíti), de a lehetséges okok közül, amiket írtak, szerintem egyik se áll fenn nálam. Semmilyen más mellékhatásom nincsen, mindig normálisan, rendszeresen jött meg, most először ilyen.
24 éves vagyok, csak párommal voltam együtt úgy, nem jártam uszodában/hasonló helyeken se, nem változtattam semmi jelentőset az életemben az elmúlt időszakban, szóval nem tudom. A cikkeket olvasva kicsit megijedtem, de reménykedem benne, hogy semmi komoly, csak kicsit meghülyült a szervezetem és kövi hónapban újra normális lesz. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy még meddig fog tartani...
Nekem PCOS miatt lett egyre hosszabb, barnás, darabos a vérzésem.
Szőrösebb pl. a karod, hasad, arcod az átlagnál? Pattanásos, zsíros arcbőröd van? Vékonyszálú, gyorsan zsírosodó hajad?
Én is magas vékony alkat vagyok, mégis PCOS-es.
A pattanások sok mindentől lehetnek: táplálkozás, stressz, hormonok, rossz fogak, gyulladás.
Valószínűleg hormonprobléma lesz egyébként, olyankor szokott egyre hosszabbra nyúlni a menstruáció. Érdemes lenne nőgyógyászhoz menni, aki elküld vérvételre, amiből megnézik néhány hormon szintjét. Ehhez a ciklus adott napján kell menni a vérvételre, de a doki mindent el fog mondani ezzel kapcsolatban, ha erre gyanakszik.
(#3 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!