Akinek pajzsmirigy probléma miatt kihullott a haja, annak javult, visszanőtt?
Bár még nem voltam vérvételen, de a héten megyek, utána olvastam, és a tünetek közül mindegyiket tapasztaltam, de a vérvétel után tudok biztosat nyilván. Ha valóban baj lesz vele, kíváncsi lennék, hogy akinek hasonló problémája volt, hogy oldódott meg, megállt-e a hajhullás, visszadúsult-e a haja?
24N
Nekem nem nőtt vissza. 24 évesen diagnosztizáltak, szedek gyógyszert, egészségesebben élek, lefogytam stb. De Egyre rosszabb. Már látszik a fejbőröm annyira megritkult, a homlokomnál körben a hajvonalam kb 1,5 centi sávban már hátrébb kezdődik. Látszanak a hajhagymák is, ahol régebben még hajszálak voltak, de már nincsenek:(. Folyamatosan ilyen hajpánt szerű cuccot kell hordanom. Elgondolkodtam már a parókán is, de nyáron nem hiszem, hogy elviselném.
36/N
Nem csak hogy nem nőtt vissza, de seprűs is...alig van hajam. Sose lett jó, mellette a szemöldököm is kihullott. Már feladtam, ez ilyen marad.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!