Tegnap együtt voltam a párommal, azóta citromsárga folyásom van és viszketésem. Nődokihoz már csak jövőre jutok el. mit tehetnék?
Csinálj cickafark teából üllőfürdőt,jó erőset.Ha semmiképp még ügyeletre,vagy más dokihoz sem mész akkor egy próbát a Canesten combi megér,de tudod ha nem gomba akkor úgyse használ.Én már voltam úgy hogy vártam a sdaját dokimra,aztán pont ünnepek voltak,majd megőrültem a viszketéstől,és nagyon megbántam hogy nem mentem el egyből .Sztem ne halogasd mert csak feljebb megy a fertőzés.
Üdv.Remélem mielőbb meggyógyulsz.
én úgy tudom hogy a sárga folyás nem gomba :( persze,tudom hogy őt is kezelni kell!
csak még életemben nem láttam ténylegesen citromságra folyást,csak barnát meg fehéret ezért furcsa.
Holnap még el tudsz menni nőgyógyászhoz, 30-a munkanap, akkor még rendelnek az orvosok. menj el egy sztk-ba nőgyógyászhoz, ha esetleg a magánorvosod mégse rendel.
ez elég durván hangzik, hogy otthon kísérletezgess vele gyógynövényekkel meg fürdőkkel. badarság. nőgyógyászati bajokkal tessék orvoshoz menni, mert nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!