Diéta után menstruáció elmaradás?
Figyelt kérdés
Diétába kezdtem pár hónappal ezelőtt, az eleje elég drasztikusra sikeredett, túl kevés kalóriát vittem be egy nap. Mire észhez tértem kimaradt a menstruációm, ami azóta sem akar visszatérni :( pedig most már jóval többet eszem.. Volt már valaki ilyen helyzetben? Azon kívül hogy ügyelek rá hogy elegendő mennyiségű legyen a kalóriabevitelem, vagyis rendesen táplálkozom, mit tudnék még tenni hogy újra megjöjjön?2023. ápr. 28. 22:21
1/4 anonim válasza:
Tipikus. Ha a több evéssel is áll a súlyod, akkor visza kell emelkednie annak is, hogy megjöjjön.
2/4 anonim válasza:
Nőgyógyász meg tudja újra indítani gyógyszerrel. De ha nem hízol, akkor veszett fejsze nyele. A nemi hormonok vivőanyaga ugyanis maga a testzsír.
3/4 anonim válasza:
Nekem hirtelen fogyasnal volt. Nagyon nehezen tudtam kicsit felszedni, akkor jott meg. Nalam nagyon fajdalmas fogszabalyzas volt amugy.
4/4 anonim válasza:
Nem diétáztál, hanem eszetlenül koplaltál.
Amint visszahízol normális súlyra, az is visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!