Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Folyamatosan beizzadó női...

Folyamatosan beizzadó női nemiszerv ellen mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Vékony testalkatú voltam mindigis (53kg) a combom nem ért össze ahogy áltam a 2 combom közt volt pár cm távolság

Szülés után maradt még rajtam jópár kg és a combom bizony most összeér

Nekem ez teljesen új,kezelni se tudom hogyan tudnám

Ugyanis a nemiszervem folyamatosan bűzlik szó szerint ahogy foyamatosan bevan izzadva bevan kb pálva

Hiába fürdök le max,max fel ora es ujra izzadt,büdös

Egesznap megse furodhetek folyamatosan!

Nincs semmilyen fertozesem

A problema az osszeeet comb

A bugyimis folyamatosan nyirkos annyira beizzad

Egyebkent 70 kg vagyok jelenleg

Akiknek osszeer a combuk masnak is ismeros ez a kellemetlen problema?

Eskuszok nektek egy tarsasagba nem mernek leulni torok ulesbe mert biztos hogy mindenkit megcsapna a szaga ,viccet felreteve de tenyleg még ugyis hogy nadrag van rajtam!!!

2023. ápr. 27. 10:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki először otthon hogy bő nadrágot vagy szoknyát veszel fel fehérnemű nélkül! Valószínűleg jóbban fog szellőzni puncid és nem lesz kellemetlen illatod! A gluténos szénhidrát elhagyásával gyorsan fogyni fogsz !
2023. júl. 28. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!