Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 hete barnás folyásom van,...

2 hete barnás folyásom van, ez normális?

Figyelt kérdés
Elsőnek vérzéssel kezdődött nagyon megijedtem egyből arra gondoltam, hogy elmehetett egy baba.. mivel nagyon sok vérzésem volt. Egyből elmentem orvoshoz aki megvizsgált és ráfogta a fogamzásgátlóra. Már egy hete a vérzés átváltozott barnás folyássá ami aggasztott így felkerestem egy másik orvost ami nem magán volt, ő is megvozsgált és azt mondta minden rendben van. Majd elmúlik... de engem mégis aggaszt

2023. ápr. 20. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! 2 hét az sok! A barbàs „folyàs“ közti vérzésnek màr el kellett volna mùlnia. Hormonzavar is àllhat a hàttérben. Ki kellene kérni egy jò privat Nôgyògyàsznak a véleményét és aki rendbe is tudja hozni a normàlis ciklusodat.
2023. ápr. 20. 16:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Már 2 orvosnál is jártam az egyik magán úton volt, elég borsos áron a másik pedig sztk-ban egyik sem mondott érdemleges, mert nem látnak komolyabb "bajt" viszont most újra vérzés jelentkezett ez a harmadik hét😶
2023. ápr. 24. 08:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Remélhetôleg jòl megvizsgàltak?
2023. ápr. 24. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem csak kézzel, hanem vaginàlis képalkotò kameràval?
2023. ápr. 24. 10:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze, ultrahangos hüvelyi vizsgálat volt
2023. ápr. 24. 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:
2 éve amikor megkaptam a covid oltást, 2 hónapig menzeszeltem és az orvosok semmi érdemlegeset nem tudtak mondani csak tömtek gyógyszerrel. Akkor Szentendrére jártam napi szinten na mondom bejelentkezem ott egy magán orvoshoz vittem a leleteim a-tól, z-ig és azt mondta mégtöbb antibootikumot nem tud kiírni, mert tönkre teszi a bélflórám akkor minden este bort ittam, a vérveszteség miatt. De most nem akarom ezt átélni újra, h 2 hónapig vérezzek.. amúgy 20 éves vagyok
2023. ápr. 24. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Tùl fiatal vagy, hogy ilyen problémàd legyen. Pròbàlj inni Cickafark teàt minden este 6 hétig, egy bögrével! Ez egy natur tea,jótékony hatàsa van nôi bajokra.
2023. ápr. 25. 07:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még mindig nem múlt el.. már nem tudom követni a menzeszemet sem, mert van hogy verzek van hogy barnázoook...
2023. máj. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!