Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikkor kell ki cserélni a...

Mikkor kell ki cserélni a tísztassági betétett már 4 éve meg van de soha nem tudtam mikkor kell cserélni??

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
te jó ég... amikor már kényelmetlen lesz, de én nem szoktam, vagy egyáltalán nem hordok
2023. ápr. 12. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Kibír még az 1-2 évet
2023. ápr. 12. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
Minden wc használatkor cserélni kell
2023. ápr. 12. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Az az érzésem a kérdésből, hogy a kérdező nem tud különbséget tenni a tisztasági és egészségügyi betét között.

A tisztasági betétet menstruációtól függetlenül (!) lehet használni, jellemzően napi használatra van a folyás felfogására. Sokan úgy csinálják, hogy reggel beteszik, és estig ugyanaz van bent, tehát ezt nem feltétlenül kell cserélni, de ha annyira sok a folyásod, hogy átáztatná, vagy pl. nyáron leizzadsz ezt is cserélheted.

A menstruációkor használt betét az az egészségügyi betét, azt meg a vérzés mennyiségének megfelelően kell cserélni, erősebb napokon akár 1-2 óránként, normál erősségű, nagy gyengébb napokon pedig 5-6 óránként. Nyilván célszerű időnként ellenőrizni pl. pisiléskor, és megállapítani, hogy mennyit bír még ki körülbelül. De nem kell minden WC használatkor.

2023. ápr. 12. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező a betétfétises trollunk, ennyi a nagy helyzet.
2023. ápr. 13. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!