Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha híznék akkor nagyobb...

Ha híznék akkor nagyobb mellem lenne?

Figyelt kérdés
160 cm/45 kg vagyok. Mondjuk ha 50 kg lennék, nagyobb lenne kicsit?
2023. ápr. 12. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
20%

Lehet, de az arányok alapján még rosszabb lenne, mint most. Nagy hasad, nagy feneked, tokád is lenne, méretes combod, eltűnne a derekad, és eltűnne a meghízott melled a hízott melled is.

Fogadd el magad.

2023. ápr. 12. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem feltétlenül. Ahogy vannak vékony nagy mellűek is és molett kismellűek, ez leginkább genetika.
2023. ápr. 12. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis zsírpárna pakolódna rád; de nem lehet megtippelni, hogy hol fog lerakódni.
2023. ápr. 12. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
A mell mellszövetből áll elsősorban, persze van ott némi zsírszövet is, de nem ez határozza meg a méretét, hanem a mellszövet. Ennek a mennyisége meg nem fog megváltozni attól, hogy hízol.
2023. ápr. 12. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Kedves 5-ös, te egy gusztustalan barom vagy. Másrészt, egy 50 kilós nő mégis hogy a büdös francba lenne olyan "hájas"? Ráadásul biológiából is megbuktál, nem hogy illemből :)
2023. ápr. 12. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem csak az hiányzik neki, bár az a legkevesebb agy és gerinc hiánya mellett. Vagy egy éretlen kisfiú, vagy egy 30 feletti szűz "férfi" akivel senki se áll szóba
2023. ápr. 12. 18:04
 7/10 Metionin ***** válasza:
5 kiló biztos nem látszódna meg a melleden de 10-15 sem biztos, attól függ, hova híznál. Van, aki pl. hasra, fenékre, combra hízik inkább, a mellre már csak akkor "jut", ha jelentős súlytöbblet van, de akkor arányaiban ugyanúgy kicsi lesz a megnövekedett derék-csípőméret miatt. Szerintem egyébként szarj bele, hasonló súlyban vagyok és ehhez a kis mell néz ki jól, azzal arányos. Vagy kezdj mellre edzeni, nekem meglepően sokat dobott a mellbőségemen, pedig maga a cici még mindig szúnyogcsípés, de alatta az izom kidudorodik és feltolja.
2023. ápr. 12. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
168 centi vagyok, 54-55 kiló nem, nincs nagy mellem :D
2023. ápr. 13. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem biztos, hogy nőni fog a melled. Láttam én már olyan dagadt csajt, hogy a bele előbbre volt, mint a melle.
2023. ápr. 13. 14:10
 10/10 anonim válasza:
100%
165 cm 62kg vagyok. Nincs hatalmas mellem közepes van. Akárhányszor meghíztam, vagy fenékre vagy combra. Ha mégis ment mellre keményen rá kellet edzenem a kondiba, hogy ne megereszkedett mellem legyen hanem feszes. Neked is ezt ajánlom mert ha elkezdesz csak szimplán rengeteget enni akkor a fejed meg a hasad is jó kerek lesz. Egyél valamivel többet és menj edzeni, hogy viszont ne hizz el hanem izmosodj! Akkor jó bodyd lesz ;)
2023. máj. 22. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!