Antibiotikum kúra után?
Sziasztok, antibiotikumot kúra utolsó napján vagyok. Felső légúti betegségem volt. Tudom hogy az antibiotikum hatással van a huvelyflórára is. Nos kb 2 napja úgy érzem hogy picit viszket a huvelyem körül. Arra gondoltam hogy kipróbálnám a Canesbalance hüvelygélt hogy helyre állítsa a pht. Viszont félek hogy 1. nem használ 2. meg csak nagyobb kárt teszek.
Valaki használta már közvetlen antibiotikumos kezelés után és ugyanezzel a tünetekkel? Érdekelne a velemeny róla.
Antibiotikum kura alatt kotelezo (lett volna) a huvelyflora helyreallito kup.
Nem ertem, hogy erre az orvosok miert nem hivjak fel a figyelmet, tok gaz. En is onnan tudom csak, hogy mindig gombat kaptam egy-egy ab-kura utan, aztan egyszer a neten olvastam, hogy ez megelozheto kuppal es tenyleg…
Na de ha mar viszket, nekem az a tapasztalatom, hogy akkor mar inkabb gomba ellenes szert hasznalj ra, mert ekkor mar kialakult. Szoval canesten kombi vagy mas, ami neked bevalik gombara. En ezt szoktam venni, ha gaz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!