Rákszűrés után vérzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlthéten csütörtökön volt rákszűrésen, azóra vérzek. Rosszabb, mint egy menzesz.
Mit tegyek? Az orvost hívtam semmi érdemlegeset nem mondott csak azt, hogy el fog múlni... egy csomó pénzt kifizettem neki! Havi vérzés kizárt, mert gyógyszert szedek és nincs most itt az ideje.
2023. ápr. 12. 09:18
1/8 anonim válasza:
Másik orvoshoz nem tudsz menni? Ez nem normális. Olyan lehet, hogy utána kicsit barnás, rózsaszínes váladék jön ki aznap. Ez előfordulhat minden nőgyógyászati vizsgálat után. De semmiképp sem rendes menzesz, és nem is napokig.
2/8 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy a menzesztől rosszabb? mennyire vérzel konkrétan?
3/8 A kérdező kommentje:
Tampon, + éjszakai betét átázott.. szóval nagyon
2023. ápr. 12. 15:08
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális.
Én februárban voltam rákszűrésen. Én is véreztem aznap este valamennyire, de még másnap is barnáztam minimálisan. Már attól megijedtem.
Ha tudsz, a héten keress fel egy nőgyógyászt.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, ez lesz. Köszi!
2023. ápr. 12. 20:29
6/8 anonim válasza:
Sürgősen keress egy orvost aki megvizsgál, mert ez nem normális. Max pecsételő vérzés, rózsaszín folyás, de volt hogy még az sem volt.
Irány az orvos!
7/8 anonim válasza:
Kérdező! Mi lett végül? Minden oké?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem. Azóta is vérzek, abbahagytam a fog. gátlót valszeg amiatt kell idő, hogy minden beálljon rendesen.
2023. jún. 3. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!