Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy a mentstruációm...

Normális, hogy a mentstruációm 7 napig tart?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,13 évesen jött meg és rendszeres meg minden,de HÉT napig tart... :'S Ja,és minden előjel nélkül jön,ez is normáis? Semmi görcs,semmi.
2008. dec. 29. 01:16
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Elvileg igen.

De egy orvosi kivizsgálás nem árthat. Hormonszintek, ilyesmi...

2008. dec. 29. 01:24
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Ez teljesen normális.
2008. dec. 29. 01:38
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
sztem nem teljesen normális dolog. írd fel h mikor meddig tartott, ha sűrűbben előfordul menj dokihoz.
2008. dec. 29. 01:45
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem baj,hisz nem mindenki olyan szerencsés,hogy csak 5 napig,vagy 4 napig mensizik.ha így állt be és rendesen megvan,nincs pecsételgetés előtte utána több napig,hanem rendesen 7 nap mensi,és kész,akkor így állt be,ne aggódj.Nekem is 7 napig tart,első nap kicsit kevesebb,majd az 5-7 nap is kevesebbb,de közte rendesen megvan.Ez van,már lassan 20 éve,és tük normális,azóta szültem is. Szval,ha más baj nincs akkor ez van ezt kell elfogadni.

Annak meg örülj hogy nincs görcs.

2008. dec. 29. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

normális,kinek hogy áll be.nekem általában 4-5 napig van meg.viszont a bőmnek 8-9napig is megvan.egy másik bnőmnek pl. előjel nélkül jön meg,sőt mondta h mikor megvan akkor sem érez semmit.én viszont mindig úgy görcsölök és elfehéredek.de ez van.

ha biztos akarsz lenni hogy normális akkor fordulj orvoshoz.:)

sok sikert!

2008. dec. 30. 12:27
 6/6 anonim válasza:
nekem is kb. 6-7 napig tart, de szerintem ez normális.
2010. júl. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!