Miért késhet a menstruációm?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt senki sem tudja ezt itt 100%-ra megmondani, de hátha tudtok nekem kicsit segíteni. 10 napja késik a menstruációm, semmi jele, hogy meg akarna jönni. Terhesség kizárva, több mint féléve nem voltam együtt senkivel. 23 éves vagyok, nem nagyon szoktam sresszelni, semmilyen gyógyszert nem szedek. Miért késhet vajon? Fogok menni nőgyógyászhoz, csak várom a "csodát" hogy hátha megjön.2023. ápr. 10. 19:43
1/2 anonim válasza:
Ebben a hónapban nekem is legalább 13 napot késett látszólag ok nélkül (és nem vagyok terhes sem).
A ciklus elején lázas beteg voltam, más stresszhatás nem ért így én sem tudok másra gondolni.
Esetleg te nem voltál beteg mostanában?
2/2 A kérdező kommentje:
De, én is lázas voltam és beteg. Erre nem is gondoltam, hogy ez is így befolyásolhatja.
2023. ápr. 10. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!