Miféle hüvelyfertőzésem lehet?
1,5 éve akkori nőgyógyászom vett le hüvelyváladékot, mert voltak panaszaim. Akkor ez lett a diagnózis:
Eredmény:
Hagyományos tenyésztési eljárásokkal kitenyészthető aerob kórokozó baktérium nem tenyészett ki
Sarjadzó gomba nem tenyészett ki.
Mikroszkópos vizsgálat eredménye:
Nincs Lactobacillus flóra
Fehérvérsejt nem látható
Sarjadzó gomba negatív
Bakteriális vaginózis valószínűsíthető
Nos, azóta túl vagyok pár vény és nem vényköteles hüvelykúp kúrán, eredménytelenül. Mindegyiket bakteriális vaginózisra kaptam. Hüvelyváladékom egyébként zöldes sárga, nyúlós, fura szagú. Úgy kifejezetten büdösnek nem mondanám, de lehet csak mert már megszoktam.
Csatolok róla egy képet, de akinek nem bírja a gyomra az ilyet, az ne nézze meg.
Se nem híg, se nem szürkésfehér, pedig elvileg a bakteriális vaginózisnak olyan váladék a tünete.
Ha esetleg járt már más is ilyen cipőben, vagy van ötlete, hogy mi lehet ez, az írja meg legyenszíves.
Egyébként jelenleg 26 hetes kismama vagyok, sztk-s nőgyógyászom azt mondta, hogy ő most ezzel nem fog kezelni.
A válaszokat köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!