Intim torna gyakorlat felerősítheti a vizelési ingereket?
22 éves lány vagyok, vizelési problémákkal (régóta fennáll, orvosok láttak), legutóbb egy vizsgálaton megállapították hogy gyengék a medencefenék izmaim (ami valószínűleg amiatt van mert sok hüvelyi húgyúti gyulladásom stb votl, amiknél fájdalomaim voltak, és igyekeztem tudat alatt is ellazítani). Szeretnék intim torna gyakorlatokat csinálni hogy csökkentsék a gyakori és erős vizelési ingeteimet, de mintha olvastam volna több helyen hogy gyakran az ilyen jellegű torna épphogy felerősíti ezeket. Valakinek van ezzel tapasztalata?
(Bunkózást nem kérek)
Nem hiszem, hogy a változik torna felerősítené…
Én most vagyok terhes, és a gyakori vizelési inger egy dolog, de a vizelet tartási másik, ami újabban jött elő, szinten ilyenkor sokszor a meggyengült medencéjének izmok miatt…
A gátizom torna ezen mindenképp segít, és az orvosok is ajánlják. Én még nem olyan régóta csinálom, de mintha pici javulást már éreznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!