Menstruációm normális? Erős, fájdalmas már a 8. Napon tart?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly jött meg először a menstruációm utána rá 2 hónapra azóta nem volt péntekig. Péntek, szombat, vasárnap normális volt viszont Hétfőtől még máig is (péntek) is erős, fájdalmas vérzésem van alvadt vér “darabokkal” is, már a 8. napon vagyok. Valaki tapasztalt ilyen? Mikor fog elállni a vérzés? Ez normális 7 hónap után?2023. márc. 31. 15:54
11/16 anonim válasza:
Igen, az elég ijesztő volt. De szerencsére kb. csak egy órára indult ennyire be. De akkor nem mertem elindulni a munkahelyemre és mentem még aznap délután az orvoshoz. Akkor látta az ultrahangon, hogy ciszta okozza.
12/16 A kérdező kommentje:
Úristen🙀 és utána el is múlt neked egy kis idővel?
2023. márc. 31. 18:53
13/16 anonim válasza:
Szerintem normális, hiszen ebben a korban még nem rendszeres, hol kicsit jön meg, hol nagyon. Látod, most pl. majd egy éve nem volt. Szóval ne aggódj.
Egyébként hogy vagy? Közérzeted milyen? Csökkent már a vérzés? Ma eddig mennyi betétet használtál el? Milyet használtál amúgy, nappali vagy éjszakai?
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdező köszönöm szépen nagyon jól esetek ezek a szavak:). Jól vagyok köszönöm, csökkent a vérzés igen, ma a napi 3. Betétnél tartok😊 és nappalit használtam. :)
2023. ápr. 1. 16:15
15/16 anonim válasza:
11. vagyok. Nem múlt el egyből, de utána enyhült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!