A petefészekben ha van ciszta állandóan fáj vagy alkalmanként?
Figyelt kérdés
Már vagy fél éve fájdogál a hasam jobb oldalt alul. Voltam vakbél gyanúval kórházban, nem találtak semmit.
Nem mindig fáj csak időszakonként, lehet hogy ciszta?
2023. márc. 24. 22:52
2/10 anonim válasza:
Igen, nekem is így volt. Végül műtét lett belőle.
3/10 anonim válasza:
Van olyan beteg, akinek állandóan fáj, és van olyan is, akinek alkalmanként.
4/10 anonim válasza:
Nem mindig. De a vakbeled nem nézték uh-val? Mert ott látták volna a cisztát is gondolom
5/10 A kérdező kommentje:
Nézték uh-val, de ez már egy fél éve volt , és azóta is fájdogál, ezért gondoltam, hogy esetleg lehet más a gond.
2023. márc. 26. 10:57
6/10 anonim válasza:
5
Mármint csak a vakbeled nézték meg fél éve ultrahanggal?
Nekem a jobb oldali petefészkemben van egy ciszta, egyáltalán nem fáj, nagyon meg is lepődtem, hogy van. Tumormarkert nézetett rá a nőgyógyász, szerencsére normál tartományban van az érték.
Mondjuk most nem tudom, hogyan tovább, ilyenkor mikor kell újra ellenőrizni?
7/10 anonim válasza:
Nekem egy hónap után kellett visszamenni kontrollra.
8/10 anonim válasza:
7
Köszönöm. Még jó, hogy a doki nem mondott semmit ezzel kapcsolatban...
6-os voltam
9/10 anonim válasza:
Nekem endometriomám van. Hol fájdogál, szurkál, hol puffadok . Ezek menzesztől függetlenül jelentkeznek. Sajnos lassan két éve mentem ezzel elsőként nőgyógyászhoz, ő nem látott semmit. Akkor én ezt ráfogtam a stresszre. 4,5*3,2cm most már ez a dög bennem, nem rég vették észre .
10/10 A kérdező kommentje:
És ezt sima hasi ultrahang is kimutatja vagy csak a nőgyógyászati?
2023. márc. 31. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!