Milyen az első nőgyógyászati vizsgálat? Milyen ruhát érdemes felvenni?
Kérdező, nem lehet meggyőzni a barmot. Próbáltuk. Az volt a válasza, hogy TUDOMÁSA SZERINT a feleségének nincs cisztája, gyulladása, fertőzése. És rákja se lehet. Ezt ő meg tudja állapítani képzeld el!
Meg hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetbe nem engedi a feleségét. :D Egy orvosi vizsgálatra... Fejben bajok vannak mind a kettőnél. Amúgy csinálják felőlem, de ne hirdesse már itt a kérdések alatt, hogy az a normális ha nem jár senki nőgyógyászhoz meg nagyon kellemetlen a vizsgálat.
Ijesztgeti a fiatalokat, leszólja, lepontozza azokat akik saját tapasztalatot írnak a vizsgálatról. Férfiként ez a szórakozása, hogy női témákba irogat baromságokat.
SENKI NE HALLGASSON RÁ!!
10
Igazából egyikünk sem jár orvoshoz. Persze, ha valami baj lenne, el kellene menni, de ezen ráérünk problémázni akkor. Én nem szeretnék olyan helyre menni, ahol az intimszférám sérül. A kellemetlen, indiszkrét, megalázó, kiszolgáltatott helyzeteket sem szeretem. Ebbe beletartozik (tetszés szerint) az urológus, proktológus, nőgyógyász, ilyesmi.
Kára természetesen nem lenne belőle, ha elmenne. Ha valami gond lenne, már kiderült volna. Rizikócsoportban nem vagyunk.
Igen, amikor felmerül a kérdés, leírom vagy én, vagy a párom, hogy nem áll meg az élet, ha az ember nem rohangál évente orvoshoz. Kb. így érez a párom is. Ha akarna, elmenne, de szerencsére nem foglalkoztatja a dolog. Kultúráltan kérdezted, tehát leírtam. Ez is egy hozzáállás, és semmi bajunk nem származott eddig ebből.
12
Te viszont már-már fóbiás vagy... Kicsit túlreagálod. Kiforgatod a szavaimat, és már képzelegsz is. Szerintem engedd ezt el.
Erre már csak nagypapámat tudom felhozni példának. Soha nem járt orvoshoz. Egészséges volt. Aztán vastagbél daganata lett, ki tudja mióta volt ott, a végén áttétes lett minden szerve, két éve ment el közülünk.
Talán, ha járt volna szűrésekre, hamarabb kiderült volna.
Csak azért írom le, mert sok olyan betegség van, ami éveken át lappang minden féle jel nélkül, és a végén mikor már panaszt okoz, nem biztos hogy van vissza út már.
#13: Nem képzelődök. Linkeljem be a múltkori gyönyörű alakításod?
Unalmas hogy félrevezeted az embereket a hülye hozzáállásoddal.
"A kellemetlen, indiszkrét, megalázó, kiszolgáltatott helyzeteket sem szeretem. Ebbe beletartozik (tetszés szerint) az urológus, proktológus, nőgyógyász, ilyesmi." :DD Te beteg vagy!
Te amúgy azon élvezkedsz, hogy nőknek szóló kérdések alá írogatod az idiótaságaid? Mi sem osztjuk az észt a férfiak egészsége témakörben... Komolyan valami perverz állat lehetsz.
Több másik kérdés alatt csak lebeszélsz mindenkit a szűrővizsgálatokról. Az ne zavarjon, hogyha valaki rád hallgat, annak következménye lehet. De mit számít... Az igénytelen feleségeddel majd nevettek egy nagyot.
Ja nyomkodd a pirosat minden hasznos válaszra továbbra is.
Kérdező... Hiába írod neki. Nekem sem volt tünetem, és nemrég nőgyógyásznál derült ki betegségem. Nem fogja fel, hogy tünet nélkül is lehet beteg valaki. Múltkor leírta, hogy 50 éves. De buta mint a föld.
15
Már megint személyeskedsz. Oda mész ahová akarsz, le is írhatod, hogy neked így jó. Mi nem járunk, és mi is leírhatjuk, hogy ezzel semmi baj nincs. De most már tényleg kezdesz fárasztó lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!