Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hüvelygomba ettől?

Lehetséges hüvelygomba ettől?

Figyelt kérdés

Megszakítással voltunk együtt évek óta (tudom, nem védekezés, nem lett volna baj, ha jön a baba), sosem volt gombám. Múlt hónapban viszont belekezdtünk a gyerekvállalásba élesben is. Pár nappal azután, hogy a párom belém élvezett, kijött a gomba. Vény nélküli kúptól elmúlt pár nap alatt, ő is kente magát, és persze nem voltunk együtt addig.

Ebben a hónapban megint próbálkozunk, eltelt 2 nap az aktus óta, megint olyan tüneteim vannak.

Létezik, hogy a sperma annyira felborítja odabent a dolgokat, ennyire nem bírom?

Régebben (több évvel ezelőtt) szedtem fogamzásgátlót egy darabig, állandóan gombás fertőzésem volt, azt hittem a gyógyszertől, ahogy abbahagytam, azonnal el is múlt. De most az jutott eszembe, hogy mi van, ha nem is csak attól volt gondom, hanem attól is hogy akkor is belém került mindig a sperma?

Megyek majd orvoshoz is természetesen, csak nem tudom mennyire néz hülyének, ha ezt felvetem neki.

Volt valaki így? Mi lett a megoldás? Beleélvezés nélkül elég nehezen fogok teherbe esni:(.

2023. márc. 14. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Hol jött ki a gomba? Nem szabadna gombát kapnod, ha jó a hüvelyflórád.
2023. márc. 14. 19:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Elvileg jó a flórám, mondom, semmi panaszom nem volt évek óta. Nagyon odafigyeltem és figyelek a higiéniára, nem hordok, csinálok semmi olyat, amit ilyenkor javasolnak, hogy ne tedd. Az egyetlen változás, hogy belém került a sperma, és 2-3 nap múlva klasszikus hüvelygomba tüneteim lesznek.
2023. márc. 14. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos valaki érzékenyebb a spermára, ez is fel tudja borítani a ph-t. Talán próbálj egy kúrát végigcsinálni egy ph helyreállító kúppal, hátha megerősödik az ellenállása a hüvelyednek. Én a Gynophilust javasolnám, nem a 2 db-ost! Sztem 14 vagy akár 28 napig is használhatod, az sztem kellőképp megerősít. Persze menzesz alatt ne. Vagy esetleg másik alternatíva: ferti lili kehely. Olvass utána! Ez beljebb tolja a spermát, így kevésbé irritálja a hüvelyt, a megermékenyülést segíti, a végén pedig ki lehet húzni és kiönteni belőle a maradék spermát.
2023. márc. 14. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Tehát nem jó a flórád.
2023. márc. 14. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez elofordul, ha arra érzékeny vagy. De lehet, hogy ő is fertőzött, csak tünete nincs. Jó lenne egy tablettás kezelést is kapni mindkettőtöknek (a krém és kúp mellé+ gyógyulási idő) és utána megnézni, utána előjön-e újra
2023. márc. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!