Mikor a legnagyobb a fájdalombíró képességünk? és miért nő a bőr alá vissza a szőrszál? ( ha epilálom)
mm úgy értem.. hogy pl mikor epiláljam a lábam? mikor nem fáj annyira??
köszönöm
Szerintem mindig ugyanannyira fáj:(
Én úgy szoktam epilálni, hogy levetkőzök bugyi+melltartóra, magamra tekerek egy aranyszínű anyagot (úgy mintha egy pánt nélküli báli ruha lenne), leülök a tükör elé, beteszem a fülhallgatót a fülembe, és EMINEM-et hallgatok. Közbe öcsém, húgom, anyukám mind hülyének néznek, de nekem így elviselhető. :)
Én kozmetikus vagyok. Az epilálás és/vagy a gyantázás akkor nem annyira fájdalmas, ha már el vannak vékonyodva a szőrszálak. Tehát, ha legalább 3-4x már le volt epilálva, vagy pedig gyantázva. A borotválástól erősebb lesz.
A szőrszál pedig azért nő a bőr alá, mert sok az elhalt szaruréteg az adott felületen. Erre pedig használhatsz bőrradírt, vagy vannak recés fürdőkesztyűk, amivel ha átdörzsölöd a bőröd, leválnak az elhalt hámsejtek és nem nő alá a szőrszál.
21/N
köszönöm az utolsó válaszadónak.!!! sokat segített..:)
én rendszeresen epilálom a lábam.. borotvával már legalább háárom hónapja nem találkoztam.. de mégis van amikor nagyon fáj.. és van amikor kevésbé..
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!