Miért ázok át oldalt a betéttel?
Milyen márkát használsz?
Nem változott a minősége?
(Esetleg más márkát vagy a tampont kipróbálni?)
Always Platinum, a gyengébb napokon a vége felé néha Libresse. De olyankor nem fordul elő, de szerintem nem a betét miatt hanem mert már nem olyan erős.
Tamponozni ritkán szoktam évente párszor. Persze ha muszály akkor átállok, de egyelőre remélem hogy megoldódik máshogy is :)
Nem valószínű, hogy fog.
Nálam kb. 3 éve kezdődött - nappal nem, ám éjjel rendszeres a probléma, szoros bugyi stb ellenére is, szóval tamponozok.
Variáció még: a vérzésed változott meg, gyorsabban folyik, nagyobb adagok jönnek ki egyszerre, ezáltal jobban szétterül.
Ilyenre valóban csak a tampon segíthet.
Akkor legalább nem csak én szenvedek ezzel XD Amúgy még nem figyeltem meg, de valószínűleg neked lesz igazad #5. Azért próbálok még más betétet meg bugyit is, de lehet meg kell barátkozni a tamponnal.
Köszi a válaszokat!
Ezaz hogy én se szeretek semmit magamba gyömködni pedig már elég régen nem vagyok szűz.. De nem tudom ez valahogy mégis más XD
De ugyanakkor meg a betét is kényelmetlen az alwaysből is csak a platinumot meg a sensitive-et viselem el meg a libresse-t, de az meg nem ér sokat az erősebb napokon :/ Na mindegy köszi a tippet neked is lehet az lesz inkább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!