Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anorexia után gyors hízás?

Anorexia után gyors hízás?

Figyelt kérdés
Anorexiából gyógyult vagyok. 53 kilóról fogytam 46-ra. Kb 2 hónap alatt jött fel 4-5 kiló a sok evéssel. Ez normális. Meddig tart a hízás. Ha mellette sportolok/edzek minden nap, akkor tudok formát szerezni?
2023. márc. 2. 17:26
 1/10 A kérdező kommentje:
*az utolsó két mondatnál pont helyett kérdőjel akarna lenni😅
2023. márc. 2. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
15%

Igen, tudsz "formát" (izmot) szerezni. Ne aggódj, nem leszel zsírbálna. Előbb-utóbb beáll az egyensúly. De hogy hol, az sok dologtól függ.

Most hogyan nézel ki, ha nem sok ruha van rajtad? Mi lenne a cél?

2023. márc. 3. 08:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát most kicsit visszafogtam az evésem mert volt hogy lecsúszott 2500-3000 kalória is, úgy hogy nem mozogtam mellette. Most 1800 kcalt szeretnék tartani, mellette mozgok. Hízni szeretnék továbbra is, csak lassan, és ha lehet izommal együtt.

Ruha nélkül, fehérneműben, hát nyilván nem vagyok valami izmos, de nem vagyok hájas sem(173 cm/50 kg), de a hasam szerencsére minden reggel full lapos, úgyhogy úgy érzem hogy ami feljött rám 3-4 lg, szépen eloszlik. 55-56 kg lenne a cél fél év alatt, mellette edzek minden nap.

2023. márc. 3. 08:45
 4/10 anonim ***** válasza:
47%

MÉG anorexiás vagy, ugyanis már megint megszorítod a kaját, és mivel még nem mentruálsz NEM edzel.

De az orvosod vagy ennyire idióta, hogy nem mondja ezeket, vagy te tojod le az egészet.

Még így is kórosan sovány vagy nem edzegetni kell, hanem enni.

2023. márc. 3. 15:01
 5/10 anonim válasza:

Teljesen normális a 2hónap alatt a 4-5 kg hízás (én is lassan 2hónapja kezdtem el normálisan enni és 3,5kg-t híztam)

Ha edzel akkor nem kéne levinni a kalóriát hanem akkor maradhatna a 2500kcal úgy hogy edzel

2023. ápr. 13. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:

"55-56 kg lenne a cél fél év alatt"

Kb vicc kategória. 1 hét az ideális fogyas/hízás 1 kg-mal. Te csak egyszerűen nem akarsz meggyogyulni és halasztod az egészet

2023. ápr. 13. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Legyé akkor hájas te eleteed
2023. ápr. 13. 19:19
 8/10 Bálint6969 ***** válasza:
Most lehet hogy én értek félre valamit, de 7 kiló fogyás az mióta anorexia?
2023. jún. 12. 15:40
 9/10 anonim válasza:
8-asnak, kezdjük ott hogy az anorexia nem a kilótól függ, az anorexia az egy mentális állapot, lehet valaki 70kgosan is anorexiás vagy 50kgosan vagy akár 100kgosan
2023. dec. 13. 18:14
 10/10 Bálint6969 ***** válasza:
9 tisztában vagyok a betegség mibenlétével, csakhogy van egy bizonyos ésszerű határ amin felül tekintünk valamit kórosnak, márpedig a 7 kiló fogyás még messze nem az, főleg amikor valaki önnmagára aggatja a jelzőt (feltételezem egy tinédzser lány). Magából a kérdésből látszik hogy a kérdező nem diagnosztizáltan anorexiás, legfeljebb azt gondolja magáról
2023. dec. 16. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!